THE HAPPINESS

Salam awak. Tudung afrah dah sampai ๐Ÿ˜ trima kasih bg gift tudung ๐Ÿค—: ๐Ÿ‘ cantik sangat. Mula2 tu ingatkan bawal cotton yg lovy tu macam cotton biasa ja. Tapi tak. Lembut. Sejuk kain dia. Jadi elok. Terus pakai tadi lepas buka parcel ๐Ÿ˜ bentuk elok tanpa iron ๐Ÿ‘ yg Amaris pun elokk. Sejuk ja kain. ๐Ÿ‘ Tak sabaq nak pakai untuk majlis nanti. Terima kasih. Ada rezeki saya beli lagi ๐Ÿ˜

Anis Adilla

Hi sis. Harini ootd dengan bawal lovy โค๏ธ๏ธ โค๏ธ๏ธ โค๏ธ๏ธ. Best sangat tudung ni, curve tudung sangat kemas, tak jarang and awning pun mashaAllah on point sangat! ๐Ÿ˜

Nur Syifaa Abd Rahman

I nak bagi feedback sikit for the first time i nak habaq yang tudung ni mmg the best sbb senang dibentuk dan terletak elok ja kat atas kepala. Material dia pon best. In shaa Allah ada rezeki lebih saya repeat order โค๏ธ๏ธ โค๏ธ๏ธ โค๏ธ๏ธ

Wazani

Thanks tudung dah sampai cantik sgt2.. material dia even saya pakai masa x iron pun dah terbentuk cantik and kain die x panas..best je bila pakai ๐Ÿ‘

Noor Fatehah

Salam kak...nak bagi feedback sebelum nak battel esok malam ๐Ÿ˜ ..bawal lovy nie selesa yang amat....senang sgt2 nak bentuk..sy tak pernah miss pakai starch spray klau nak pakai bawal..tapi tudung nie sangatlah cantik bentuknya.. tunang dan nikah saya pakai..sanding je xde colour yg available

Wani

Nk nangis asenya sis tgok crown nya.. cantik sgt..tq jgk utk fast delivery dr pihak sis..memang lain lah aura crown afrah. Hari tu dah beli crown lain tapi bila compare dgn afrah punya mmg jauh beza..jatuh cinta dgn crown sis..bila smpai nmg terbukti cantik dan ekslusif

Siti Nur Solehah

Salam hi cik.. barang saya dh smp pagi td.. Alhamdulillah smp dalam keadaan yang baik dan crown sgt2 cantik ๐Ÿ˜ crown cik mmg high quality,berat & berkilat. Berbaloi beli dgn afrah ๐Ÿ˜. Saya beli ya

Siti Aisyah

Alhamdulillah parcel dh selamat smp..suka crown Thea ni batu2 penuh tersusun, tambah berseri dgn pearls..crown pun kukuh & berat tapi bila pkai xrasa berat sgt pun btw lawa packaging box #afrah

Norhidayah Masran

Cantikk nya crown Lilian02 ni. Terpegun kejap letak kat kepala td. Shining2 sgt. Dalam gambar cantik in real bertambah cantik, xsabar nak pakai. Thanks afrah

Hamidah Hassan

Crown dari afrah cantikk sgt..bila pakai terletak elok dan kemas. Terima ksih Jual crown ni untuk melengkapkan 'my big day' ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜

Sakinah Subri

mashaAllah lembut sgt2 veil tu and sejuk jaa kain nya, tak rugi grab.. terima ksih byk2 ye semoga afrah exclusive terus maju jaya dan dimurahkan rezeki..sy repeat beli service tetap tip top..apa pun suka dan senang brurusan dgn team afrah..tq again ๐ŸŒน

Siti Nadzirah

Terima kasih sis, dah sampai ye veil..veil tu nampak mcm keras rupanya bila pegang soft jee material nya..kawan2 pun puji..xsabar nak pkai nanti

Fatimah Zaharah

Saya pakai veil dari afrah utk majlis akad nikah.. alhamdulillah cantikkk, selesa dan lembut beralun elok..puas hati sgt2 ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘

Joana Jamil

Crown cantik sgt, Kain veil pun cantik..Jahitan dia kemas tepi2 dia tu, ada manik2 lagi ๐Ÿ˜.. alhamdulillah dua2 item tu saya berpuas hati ๐Ÿ˜„..tak sabar nak pakai utk majlis nanti โค๏ธ๏ธ โค๏ธ๏ธ โค๏ธ๏ธ

Nurfarzana

Syukur alhamdulillah veil nelly dah selamat smp yeyehh cantikk, jatuh cinte sgt2 n berpuas hatinyeee..servis terbaikk ๐Ÿ’ฏ..pembungkusan cantik kemas and berkualiti ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜

Nur Razyla

0
Afrah Exclusive